Product Description

A HI 504 digitális pH és redoxpotenciál (ORP) szabályzócsalád egy modern adatfeldolgozó egység, amely lehetővé teszi a műszer üzemmódjainak optimalizálását. A szabályozás számítógépről  vagy mobiltelefonról küldött SMS üzenetek segítségével valósítható meg. A felhasználó SMS‐ben értesülhet a mért értékekről és a hibaállapotokról, valamint információkat kaphat azok mibenlétével kapcsolatban.

Az RS485 kimenet segítségével a HI 504 számos egyéb eszközzel összekapcsolható. A legegyszerűbb a közvetlen kábelkapcsolat egy számítógéppel, de használható hagyományos vagy GSM modem (HI 504900 vagy HI 504901) is. A mérési adatok lekéréséhez és a műszer konfigurálásához a HI 92500 Windows kompatibilis kommunikációs szoftver szükséges. 32 műszer csatlakoztatható az RS485 kapcsolaton keresztül, a hálózat kiterjedése akár 1,2 km is lehet. A mérési pontosságról a diagnosztikai és hibaelhárító funkciók gondoskodnak. A műszer az elterjedt BNC csatlakozóval van felszerelve, így használható az ipari elektródok széles skálájával.

A műszer folyamatosan ellenőrzi az elektróda állapotát. A rendszer nem csak a hibaállapotot érzékeli, hanem a hiba típusát is, amellyel kapcsolatban információkat küldhet a felhasználó számára SMS‐üzenet formájában.
Az ipari mérések során szükséges lehet a szonda folyamatos karbantartása. A HI 504 rendelkezik egy programozható tisztítórendszerrel is, amelynek segítségével eltávolíthatók az elektróda érzékelő gömbjére került lerakódások és szennyeződések. A HI 504 sorozatba eltérő jellemzőkkel rendelkező modellek széles választéka tartozik, amelyekkel bármilyen egyéni mérési és szabályzási igény kielégíthető.