HAMILTON pH ELEKTRÓDÁK ÓRIÁSI VÁLASZTÉKBAN!

Cégünk a Labornite Kft., a HAMILTON cég szerződéses partnere, ezért első kézből kap meg minden információt a HAMILTON termékekről.

HAMILTON professzionális pH, ORP, EC elektródák,

olyan feladatokhoz vannak kifejlesztve, amelyeknél a minőség nagyon fontos.

A HAMILTON elektródák a világ  legjobb pH elektródái közzé tartoznak.

HAMILTON  SZENZOROK LEHETŐSÉGEI

A Hamilton   teljes körű megoldásokat kínál oldatok paramétereinek a mérésére, beleértve a pH-értékeket, az oldott oxigént, a vezetőképességet, ORP értékeket, az életképes és a teljes sejtsűrűséget, a szenzor házakat, a kalibráló oldatokat, a kábeleket és az adó- és fogadó egységeket. Termékeinket a bevált minőség és kiemelkedő teljesítmény jellemzi, amelyet több mint 50 éves mérnöki és gyártási szakértelem támogat az innovatív dizájnban.

A   HAMILTON nem csak a pH elektródákat és más szenzorokat biztosít a mérésekhez, de az ipari beépítéshez szükséges megfelelő elektróda-házakat, kábeleket, transzmittereket stb.

Távadók és vezérlők Hamilton pH elektródák és más szenzorok működtetéséhez

A Hamilton távadók és vezérlők biztosítják az iparban a pH, a vezetőképesség és a DO mérésekhez a könnyű használhatóságot és a megbízhatóságot. A készüléket univerzális felhasználási lehetőségekhez fejlesztették ki, beleértve a gyógyszeripart, vegyipart, élelmiszeripart és italgyártást, valamint a víz / szennyvízkezelést. Az önmagyarázó felhasználói felület kényelmes és intuitív kezelést tesz lehetővé. A Hamilton távadók (Transmitters)  folyamatosan ellenőrzik a szenzorok állapotát és növelik a rendszer megbízhatóságát, megelőző karbantartási jelzést biztosítva a felhasználónak

A partnereinknek elérhető a vezeték nélküli ARC mérési rendszer is.

Ha kérdései vannak, bátran keressen minket telefonon (+36205466451 ) vagy levélben – info@labornite.hu