pH mérők a modern világban

A pH mérők óriási változáson mentek keresztül az utóbbi években. A modern laborok igényei a pH mérőkkel kapcsolatban már sokkal magasabb szinten vannak, mint pár évvel ezelőtt voltak. Egy asztali pH mérőnek már “nem csak” nagy pontossággal kell mérni tudni a pH értékeket, de tárolni is a mérési és kalibrálási adatokat, kommunikálni a számítógéppel, megkönnyíteni a felhasználó munkáját. Egy modern asztali pH mérő fel van szerelve minden szükséges kisegítő eszközzel a mérésekhez, mint állvány a pH elektróda és más szenzorok pozicionálására, pufferekkel a kalibráláshoz, megfelelő tápegységekkel, és általában opcionálisan további eszközökkel is ( mágneses keverő stb.).

A pH elektródák is változtak. A modern  pH szenzorok már pH mérés szempontjából problémás oldatokban is stabil mérési eredményeket produkálnak. A tudomány, az ipar igényli a nagy tudású pH mérő rendszereket. Oldalunkon segítünk megtalálni az Ön feladatához szükséges  műszert és elektródát.

Elektrokémiai analizátorok

Tudományos és ipari laborok részére kész mérési rendszereket talál a Tudományos mérőműszerek részben. Itt találja a BioLogic potenciosztátjait a volt-amperometriás mérésekre, amelyeket a korróziós méréseknél, szenzorok fejlesztésénél és még nagyon sok elektrokémiai mérésnél alkalmaznak. De az akkumulátorok tesztelésére, napelemek paramétereinek a mérésére, üzemanyagcellák fejlesztéséhez is itt kereshet megfelelő eszközöket.